Zul ariffin dan neelofa. Neelofa BUKAN Punca Zul Ariffin & Zahirah Macwilson PUTUS CINTA ! 2018-10-02

Zul ariffin dan neelofa Rating: 6,2/10 1401 reviews

Dijodohkan dengan Neelofa, ini jawapan Zul Ariffin

zul ariffin dan neelofa

Zahirah menjawab pertanyaan peminat di laman sosial Instagram tentang berita hubungan cinta yang dibina bersama pelakon drama Titian Cinta berakhir. Lebih menarik, peminat sudah mencipta tanda pagar gabungan nama pasangan itu, zulofa dengan memuat naik koleksi foto mereka di Rome. Terdahulu, timbul perdebatan antara netizen yang menyelar tindakan Zul dan Neelofa yang berpelukan dalam salah satu adegan drama arahan Michael Ang itu. Zul tiada rasa janggal bergandingan dengan Neelofa. Berjumpa lagi di lain artikel. So jgn hngt2 tahi ayam dah le eh? Ikuti 21 Questions With Neelofa! Baca: Baca: Sejak awal penggambaran drama bersiri Ti Amor Sweetheart 100 Hari lagi sudah ada yang mula mencipta hashtag Zulofa dan saya tidak terkejut pun.

Next

KANTOI ! Neelofa Pura

zul ariffin dan neelofa

. Ia boleh jadi janggal, sedikit memalukan tetapi pada akhirnya ia berkenaan menghasilkan sesuatu yang bukan sahaja 'sweet', dipercayai dan menyakinkan penonton tetapi merialisasikan apa yang telah produksi rancangkan, katanya. Biarpun kekok, katanya, pelakon seharusnya bersikap profesional seterusnya bertanggungjawab menggalas watak tersebut dengan baik. Zul atau Zulkifli Ariffin, 32, berkata, situasi itu boleh membuatkan keadaan menjadi janggal namun mereka harus profesional bagi mendapat hasil terbaik buat penonton. Apa Punca Utama Keretakan Pasangan Ini? Pelakon Zul Ariffin mengakui bukan kali pertama peminat menjodohkannya dengan heroin gandingannya dalam drama lakonannya. Ada netizen mengatakan kehadiran Neelofa dalam hidup Zul adalah punca utama keretakan hubungan Zul dan Zahirah.

Next

Zul Ariffin Dedah Situasi Sebenar Bergandingan Dengan Neelofa

zul ariffin dan neelofa

Have a nice day ahead ✨🌸 Dulu aku minat gile dgn budak kelate Lofa ni. Saya sangat-sangat gembira sebab ianya bukan mudah. Selain itu, memetik sumber beliau juga mengharapkan agar semua peminat dapat sabar menantikan drama istimewa itu. Aku rasa lofa ni sgtlah extraordinary. Zul pertama kali memuat naik foto bersama Neelofa di laman sosialnya.

Next

Drama Ti Amo SweetHeart 100 Hari Lakonan Zul Ariffin, Neelofa, Nur Qistina Raisah, Scha Alyahya

zul ariffin dan neelofa

Sekali lagi Iskandar membuat tawaran kepada Malissa. Michael Ang konon anti establishment tp masih gk guna formula yg sama nk kejar rating? Menampilkan gandingan Zul Ariffin dan Neelofa. Macam x ada tempat lain nak launching tudung. Walaupun dia akui situasi seperti itu menjanggalkan, tetapi sebagai seorang pelakon, dia dan Neelofa haruslah bersikap profesional bagi mendapatkan hasil yang terbaik buat penonton. Baru-baru ini, pengarah Michael Ang telah berkongsi gambar pelakon sado dan cantik ini di akaun ketika sedang menjalani penggambaran di luar negara.

Next

Dijodohkan dengan Neelofa, ini jawapan Zul Ariffin

zul ariffin dan neelofa

Zahirah berkata semua yang berlaku adalah rancangan yang sudah diatur oleh Allah s. Menurut Zul, 31, sebagai pelakon ini bukan kali pertama peminat 'menjodohkan' dia dengan heroin dalam drama lakonannya. Pelakon dapat dilihat menerusi skrin tetapi setiap babak itu adalah bergantung kepada hasil kerja berpasukan dan bagaimana kami persembahkan kepada anda. Dengan bantuan Faliq, Malissa mula mencari Isaac Iskandar. Tidak mahu Dina kemurungan akibat terpaksa berpisah sekali lagi dengan Malissa, Iskandar membuat satu tawaran. Pelakon dan pengacara popular, Noor Neelofa mengakui bahawa Zul Ariffin merupakan pelakon lelaki yang paling senang untuknya bekerjasama.

Next

Drama Zul Ariffin & Neelofa: Ti Amo Sweetheart 100 Hari

zul ariffin dan neelofa

Sumber: Pelakon yang berusia 32 tahun itu juga berkata mereka terpaksa menunjukkan kemesraan seolah-olah sudah mengenali satu sama lain bertahun-tahun bagi merealisasikan semua yang telah dirangka untuk drama tersebut. Tiada kontroversi atau apa-apa hubungan luar. Dua tahun Malissa cuba menjejaki Iskandar sehinggalah seorang lelaki misteri membekalkannya maklumat terkini keberadaan Iskandar. Saya fokus kerja saya, selepas habis penggambaran 16 hari masing-masing balik buat hal sendiri. Sumber: Namun begitu, menurut , Zul Ariffin menjelaskan bahawa situasi tersebut adalah kehendak produksi. Ibu Zul iaitu Allahyarham Robiah Nasir meninggal dunia pada 5 Disember 2017 yang lalu. Come on laa Mike, aku tngk drama cina semua best2, lain dri lain ko ni cina jiwa melayu ke apa? Nanti bila dah nak bersiaran, kita jalankan tugaskan semula untuk promosi dan sebagainya.

Next

Zul Ariffin jelaskan isu Neelofa lentok kepala di dadanya

zul ariffin dan neelofa

Gambar berkenaan mengundang komen-komen negatif netizen yang terkejut dengan tindakan si cantik manis itu. Selain Neelofa dan Zul, bintang lain yang turut membintangi Ti Amo Sweetheart 100 Hari ialah Scha Alyahya, Elvina Mohamad, Adam Shadan, Fahad Iman, Raja Afiq dan ramai lagi. Malah, mereka berdua mempunyai polisi tersendiri dan sebelum memulakan penggambaran mereka duduk berbincang mengenai perkara yang boleh dan tidak. Dua tahun Malissa cuba menjejaki Iskandar, sehinggalah seorang lelaki misteri memberitahunya maklumat terkini keberadaan Iskandar dan Dina. Apabila kebenaran telah terbongkar, Iskandar cuba mendapatkan semula cinta dan kepercayaan Malissa namun, sukar bagi Malissa memberikan peluang kedua buat Iskandar.

Next

Syafiq Kyle atau Zul Ariffin, siapa pilihan Neelofa?

zul ariffin dan neelofa

Assalamuaalaikum dan Salam Sejahtera pembaca yanierahman. Siapa pula dalang di sebalik fitnah tersebut? Dan dalam tempoh itu dia akan cuba mendapatkan semula cinta Malissa. Ang mengusik netizen dengan memuatkan keterangan gambar berbunyi: Itu cuma lakonan! Dalam perkembangan sama, biarpun drama terbabit baru memulakan penggambaran, peminat fanatik sudah mencipta tanda pagar zulofa iaitu gabungan nama Zul dan Neelofa. Namun, semalam, ada sekeping gambar dimuatnaik pengarah drama berkenaan yang bikin media sosial kecoh! Ti Amo Sweetheart 100 Hari mengisahkan tentang sepasang suami isteri yang berpisah kerana fitnah dan salah faham. Dimaklumkan drama ini bakal diarahkan oleh pengarah terkenal, Micheal Ang. Bagaimanapun, Zahirah yang ditanya tentang perkara berkenaan menganggap Tuhan lebih mengetahui perkara sebenar.

Next

Cinta Neelofa & Zul Ariffin Mula Berputik Malam Ini!

zul ariffin dan neelofa

Salah satu punca Zul membuat keputusan untuk memutuskan hubungan beliau bersama Zahirah adalah disebabkan kelakuan Zahirah selfie berhampiran jenazah Allahyarham ibunya dianggap tidak sopan. Sepanjang penggambaran saya hanya fokus dengan kerja, habis shooting 16 hari kita balik buat hal sendiri macam biasa. Teks: Kamaruddin Razal Foto: Neelofa 30 petang termasuk cuti awam Emel: m. Satu insiden di apartmen Iskandar menemukan Malissa dan Dina semula. Tapi jodoh di tangan Tuhan kan? Alhamdulillah saya tidak mengjangkakan itu kerana saya tidak pernah bercakap dengannya di luar penggambaran. Kami berharap anda akan menyukai produknya nanti, tulisnya.

Next

Hanya merealisasikan rancangan produksi

zul ariffin dan neelofa

Sementara itu, Zul berkata dia lebih selesa bersikap profesional ketika di set dan menyelesaikan tugas tanpa mengharapkan kontroversi untuk melariskan drama lakonan. Namun, apa yang boleh saya katakan bukan saya yang mengawal peminat kerana tugas saya hanya berlakon dan menjalankan tanggungjawab sebaik mungkin, katanya kepada Astro Gempak. Haa, gitulah iklannya, tapi sebenarnya dah ditayangkan Aidil Fitri 2018 yang lepas. Merupakan adaptasi novel karya Suri Ryana. Malah, katanya, walaupun peluang untuk dilihat di skrin namun semua kerjasama itu hadir daripada kerja berpasukan. Apa yang saya boleh tolong saya tolong.

Next